Hlavní obsah
Článek

Občas se to při usínání stane každému. Převalujeme se na posteli, počítáme ovečky, spánek nepřichází. A ráno se neúprosně blíží. Možná za to může večeře, stres v práci. Co když ale příčinu neznáme, natož abychom ji mohli sami odstranit? Postel už není zdrojem úlevy, ale naopak stresu z toho, že „zase neusnu“. Začarovaný kruh nespavosti se uzavírá a nabouraný biorytmus kolabuje ještě rychleji.

Řešení nespavosti = melatonin s mučenkou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neboli hormon spánku a tmy. Jeho hladina udává náš biorytmus. Je méně známo, že hormon melatonin lze tělu dodávat jako potravinový doplněk. V současnosti je na našem trhu nově dostupný melatonin značky Aurum. Výhody užívání melatoninu jsou zřejmé na první pohled: přírodní původ – nejedná se o syntetický, ale přírodní melatonin, který se lehce vstřebává, není návykový a nezpůsobuje ranní stavy malátnosti, a cenová dostupnost. Vyzkoušejte 100% spolehlivost!

Kila navíc mě doslova ničila!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žena či muž nemusí vypadat jako modelka nebo model. Avšak faldíky a jejich neustálé maskování dokáží sebevědomí srazit krutě dolů. Své o tom vědí i Jarka s Lubošem. "Nedávno jsem se pustila do další ze strategií typu pokus/omyl. Zkusila jsem pravidelné stravování kombinovat s užíváním potravinového doplňku Slimax Femi + a už po týdnu se mi při pohledu na váhu protočily panenky. Tři kila byla v pytli! A to pokračovalo dál. Po jediném měsíci jsem zase na váze svých studentských let!"

SLIMAX FEMI + pro ženy nad 40 let

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pomůže vám ve snaze zhubnout. Navíc přírodně – díky účinkům rostliny Amorphophallus konjac a dalších bylinných složek. S kily navíc zatočí: chrom, který zodpovídá za vyrovnanou hladinu krevního cukru. Nedostatek tohoto prvku způsobuje chuť na sladké. Spirulina – obsahuje vyváženou kombinaci většiny živin, které organismus potřebuje ke svému fungování. Obsahuje také lněnou vlákninu, která je zdrojem lignanů. Ty podporují tvorbu ženského hormonu estrogen.

Nelíbil jsem se sám sobě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luboš svůj příběh proměny začíná se slovy: „Pokud jste nikdy nebyli tlustí, nevíte, jaké to je. Nelíbil jsem se sám sobě, měl jsem nízké sebevědomí. Když vám ale tyto pocity potvrzuje okolí a vnímáte jejich pohledy a posměšky, vůbec vám to nepřidá. Vyvrcholilo to v okamžiku, kdy jsem potřeboval doběhnout autobus a málem to se mnou seklo. V tu chvíli jsem si řekl dost.“ Luboš totiž na doporučení objevil Slimax.

Další články

Načítám