Hlavní obsah
Článek

Chcete tip na supervýhodný nákup, díky kterému ušetříte tisíce korun? Máte ho tady! Vyberte si v e-shopu MT nábytek nové vybavení do bytu, domu i zahrady se slevami až 67 % a za jeho dovezení nezaplatíte ani korunu navíc. Přijedou za vámi, kamkoliv si řeknete, po celé ČR. Ale nerozmýšlejte se příliš dlouho. Unikátní doprava zdarma na všechno platí jen pro nábytek objednaný do půlnoci 26. dubna!

Hodnocení lidí hovoří za vše. Přidejte se ke šťastným majitelům parádního obýváku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Nábytek se nám moc líbí a montáž byla snadná. Nenašli jsme žádnou závadu,“ pochválila svůj nový obývací pokoj Markéta. Co ji na stěně Elian potěšilo? Postavila si ji doma podle svých představ, má v ní dostatek úložných prostor, a jestli chtěla, dostala i atraktivní osvětlení vitrín. Udělejte si domov hezčí stejně jako Markéta a stovky dalších. V akci za super cenu! Dříve za 11 437 Kč.

Plná náruč pohodlí pro celou rodinu i každou návštěvu - sedačka za polovinu ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nanejvýš praktický kousek do domácnosti získáte pořízením sedací soupravy Viviana. Posuďte sami: Vyberete si ze 2 rozměrů a 5 barevných kombinací, snadno ji rozložíte na prostornou postel a potřebné věci schováte do objemného vnitřního úložného prostoru. Pohodlné opěrné polštáře dostanete v ceně, a ta je do zítřka jen poloviční. Dříve za 16 178 Kč.

Dobrá zpráva pro všechny milovnice módy: Skříň velká přesně tak, jak potřebujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezáleží na tom, kolik máte halenek, sukní a svetříků. Pořiďte si klidně další, protože v šatní skříni Donzel 1 s tichými posuvnými dveřmi na ně vždycky najdete dost místa. Vyberte si ze 2 šířek s různým vnitřním uspořádáním a přírodní dekor ve světlém nebo tmavém provedení a začněte prostorné police i tyč na ramínka plnit oblečením. Výborná volba pro váš domov. Dříve za 8 233 Kč.

Grilovací a opalovací sezóna je zase tady! Máte si venku kam sednout a na co prostřít?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si léto se vším všudy, v zahradě i na panelákovém balkóně. Vybavte si venkovní posezení za mimořádně snížené předsezónní ceny a těšte se ze slunečních paprsků. Židle, stolky, lavice, sedačky, stany, ale i fóliovníky pro zdravou úrodu - vše, co venku potřebujete, najdete v e-shopu MT nábytek. Takže až se vás léto zeptá, vy už budete dávno připravení.

Nezmeškejte jarní výkvět nábytku do bytu i na zahradu - slevy až 67 % a doprava na vše zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý z více než 7 a půl tisíce modelů z nabídky MT nábytek vám teď dovezou až domů úplně zadarmo! Vyberte si poličku na knihy nebo celou sestavu do obýváku a doprava vás nebude stát ani korunu. Jedinečnou příležitost, jak si vylepšit bydlení a ušetřit přitom tisíce korun, máte už jen do půlnoci 26. dubna, tak ji nepropásněte.

Další články

Načítám