Hlavní obsah
Článek

Ricky Martin nedávno prohlásil, že touží po manželství. Možná už má pro životního partnera vhodného kandidáta. O víkendu si přivedl na červený koberec v Brazílii syrského umělce Jwana Yosefa. Přišli ruku v ruce a portorický zpěvák přiznal, že je snědý hezoun jeho nový přítel.

Dvaatřicetiletý Jwan doprovodil hvězdu na galavečer amFAR Inspiration v Sao Paulu. Čtyřiačtyřicetiletý Ricky nechtěl moc rozebírat, jak to s Jwanem má, a fanouškům na Twitteru jen napsal: „Jo.“ Ve smyslu, že je to jeho nový přítel.

Výtvarník Yosef pochází ze Sýrie, trvale pobývá v Londýně, kde má ateliér a tvoří své malby. Martin před ním žil s byznysmenem Carlosem Gonzalezem Abellou a to tři roky, rozešli se v roce 2014. Zpěvák má sedmiletá dvojčata, která počal vlastním spermatem a nechal si je odnosit náhradní matkou.

„Abych byl upřímný, miluju vztahy. Opravdu to miluju a miluju vzájemné telefonické výměny a čekání na smsku, je to skvělé… Miluju, když jsem zamilovaný,“ prohlásil Ricky před několika dny.

Loni v květnu pak přímo tvrdil, že chce svatbu a manželství. „Pro mě je ten papír důležitý. Miluju také všechno to romantické za manželstvím. Jsem teď po sedmiletém vztahu nezadaný. Potkávám lidi. Mám se dobře. Potkávám velmi pohledné muže. Rád se s nimi bavím, dívám do něčích očí a objevuji v nich jejich smysl pro humor. Neříkám, že musíte být Adonis, ale musíte se propojit,“ tvrdil Ricky v rozhovoru pro britský deník The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám