Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na nějaký čas si vzal zdravotní dovolenou v rádiu a televizi, média hned začala spekulovat o tom, že se snad zbláznil. Pohotový a vtipný moderátor Aleš Cibulka to ale zkrátka jen poslední léta přeháněl s prací, tak musel zvolnit. Už se vrací a opravdu nevypadá na zhroucení!

Loni třetí nejoblíbenější moderátor zábavných pořadů na TýTý (Marek Eben skončil až za ním) nedávno odmoderoval hned několik plesů nebo předávání cen, den před devětatřicátými narozeninami nechyběl třeba ani na výročních cenách Národní rady osob se zdravotním postižením Mosty. Ty moderoval poosmé.

A Aleš byl ve formě! Přání k narozeninám se během akce dočkal i od dlouholeté patronky této akce Livie Klausové, kterou vtipně označil za nejobětavější hostesku dne, protože pomáhala při předávání cen a věcných darů.

Brzy se také už vrátí do rozhlasu. „Děkuji fanouškům za to, že mi dopřáli chvilku oddychu. Ať jsou ještě trpěliví, brzy se mě zase dočkají,“ vzkázal jim přes Super.cz Cibulka. Datum je prý tajné, do programu naskočí bez předchozího upozornění, a to skutečně zanedlouho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám