Hlavní obsah
Článek

Bývalá kanadská supermodelka a autorka legendární hlášky: „Za méně než deset tisíc dolarů ani nevstanu,“ otištěné roku 1990 v rozhovoru magazínu Vogue, v květnu oslaví už jednapadesáté narozeniny. Z generace nejslavnějších topmodelek 90. let tak sice patří mezi ty starší, ale rozhodně ne o tolik, jak by se po vizuální stránce mohlo zdát. Vždyť taková Cindy Crawford (58) je jen o pár měsíců mladší...

Linda Evangelista se na rozdíl od svých kolegyň vrstevnic stáhla do ústraní a modelingu se věnuje už velmi sporadicky. Tu a tam sice nafotí nějakou tu kampaň, jako například loni, kdy se stala tváří parfému Fresh Couture de Moschino, výsledné fotografie ovšem nemají s realitou modelčiných všedních dní příliš společného.

Evangelista, jež byla svého času díky svým kočičím očím připodobňována k Sophii Loren či Gině Lollobrigidě, si minulý týden se synem chytala taxi v newyorském West Village. Dnes desetiletý Augustin je synem francouzského miliardáře Françoise-Henriho Pinaulta, jenž jen tři měsíce po rozchodu s Evangelistou začal chodit se svou dnešní manželkou Salmou Hayek a o syna se nikdy nezajímal. Evangelista dlouho tajila, kdo je otcem dítěte, ale v roce 2011 se obrátila na soud a po Pinaultovi požadovala 46 tisíc dolarů měsíčně. Bývalá dvojice se nakonec dohodla mimosoudně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám