Hlavní obsah
Článek

Kolikrát se svými fanoušky komunikoval i několikrát za den, a když měl náhodou pauzu, nikdy netrvala dlouho. Teď už ale hokejový bůh Jaromír Jágr (52) ztichl na tak drahnou dobu, až to vyvolává otázky. Nemá na fandy čas kvůli intimnostem, je uražený nebo je to kvůli hokeji?

Naposledy se Jágr hokejové rodině na sociální síti ozval 15. března, aby trochu uraženě reagoval na rýpance ohledně mobilního telefonu. Dělá totiž reklamu jednomu výrobci chytrých krabiček, ale pár dnů předtím uveřejnil fotku, na které je vidět, že sám používá „voladlo“ s vykousnutým jablkem v logu. Následné přátelské šťouchance od fandů vůbec nevydýchal a měl tehdy potřebu si to s nimi vyřídit ve stylu, že nechápou, že člověk může mít víc telefonů.

Od té doby je klid po pěšině. Žádná fotka, žádná legrační hláška, nic. A to je na něm závislých přes sedm set tisíc fanoušků. Že by byl uražený?

Nebo snad během probíhajícího play-off NHL, kde válí za Floridu Panthers, prostě nemá na příznivce čas? Je snad příčinou jeho nová láska, kvůli které zanedbává své obdivovatele? Ať je to jak chce, takhle dlouhou pauzu národem zbožňovaný Jarda opravdu nikdy v komunikaci neměl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám