Hlavní obsah
Článek

Aktuálně se o Lence Dusilové mluví v trošku jiné souvislosti s jejím vystoupením na udílení hudebních Cen Anděl, zpěvačka se ale kupodivu nyní nečekaně rozmluvila na zcela jiné téma a tím bylo mateřství. Před dvěma lety bývalá členka kapely Pusa přivedla na svět syna Edwarda. Pro magazín Top Star se nechala slyšet, jak ji tato razantní životní změna ovlivnila.

„V nějakých věcech mě to zpevnilo. Vidím v mém jednání určitou přímočarost, myslím, že se v ženské probudí bojovnice a ochranitelka,” nechala se slyšet Dusilová a dále uvedla. „Nikdy jsem nevylučovala to, že budu matkou, i když jsem neměla štěstí mít dítě. Od určité doby jsem nečekala, že se to může stát, překvapilo mě to a hezky jsem to přijala.”

Kritikou oceňovaná zpěvačka byla vždy zahalena rouškou tajemství a nikdy se přesně nevědělo, kdo je otcem jejího dítěte. V rozhovoru ale přece jen Lenka o tatínkovi Edwarda řekla více. „Žiju s otcem našeho syna. Teď je zrovna někde na turné.”

Začíná se už projevovat, že syn zdědil po Dusilové umělecké vlohy. Proč se zpěvačka rozhodla přivést syna na svět doma a jak se vyrovnávala s lavinou kritiky za domácí porod, to se dovíte už dnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám