Hlavní obsah
Článek

Už za pár okamžiků se prostřednictvím televizních obrazovek na ČT1 můžeme těšit na přímý přenos z benefičního koncertu na podporu sbírky pro ohrožené a znevýhodněné děti Pomozte dětem. Slavnostním večerem letos provede Marie Doležalová s Jolanou Voldánovou a vystoupí v něm řada domácích hudebních hvězd včetně speciálního hosta ze zahraničí.

Kromě Mira Žbirky, Anny K., Marka Ztraceného, Janka Ledeckého či Vypsané fixy zazpívá v pražské La fabrice, kde se koncert odehraje, také maltská zpěvačka Ira Losco. Ta se evropskému publiku představí i v rámci letošního ročníku Eurovision Song Contest. Součástí pořadu bude však i speciální píseň, kterou otextovala Marie Doležalová a již natočila Markéta Irglová.

„Kuře vyrostlo z dětských střevíců a už slaví osmnácté narozeniny. A to je dobrý důvod, proč uspořádat oslavu, kam jsme si s Marií Doležalovou pozvaly samé skvělé hosty, kteří navíc přinesou osobní dárky,“ naznačila Jolana Voldánová. Právě dárky od účinkujících se stanou předmětem benefiční dražby. Diváci ale samozřejmě opět budou moci pomáhat prostřednictvím dárcovských SMS.

Se symbolickou plnoletostí projektu zároveň přišlo i zdokonalení systému přerozdělování peněz, kdy všichni dárci dopředu vědí, komu konkrétně částka poputuje a na co budou peníze použity.

Projektu Pomozte dětem se za dobu své působnosti podařilo vybrat přes 200 miliónů korun a podpořit téměř 200 tisíc znevýhodněných a ohrožených dětí.

Reklama

Další články

Načítám