Hlavní obsah
Článek

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (67) se konečně rozhodla pořádně si to vyřídit s nepoučitelným záletníkem Felixem Slováčkem. A její slova jsou plná opovržení!

„Seber si svý saky paky, pruty, pušky, luky, praky, hodně věcí máš. Máš-li háky, cestuj vlaky, nemáš-li je, cestuj traky, bydli si u tý svý páky, nevěrníku náš,“ zazpívala Dáda v nové písni z pera Ivana Mládka Felixovi přímo do očí.

Stalo se tak u příležitosti galakoncertu její rodiny v pražské Lucerně, hudbu přitom obstarával Big Band jejího muže.

Pomstila se mu tak vskutku muzikantským způsobem za jeho nevěru s výtvarnicí Lucií Gelemovou.

„Nakonec si ale dali na usmířenou pusu,“ řekl návštěvník čtvrtečního koncertu. Pro Dádu to byl hodně náročný večer, prý se tak (snad ne společensky) unavila, že druhý den odpoledne nemohla přijít na dopravně-bezpečnostní akci na pražském Strahově, jejímž organizátorům původně potvrdila svou účast.

Společně se svým záletným mužem se Dáda objeví znovu na jednom jevišti v úterý 19. dubna na galakoncertu Bravo, pane dirigente! na počest 70. narozenin hudebního režiséra a dirigenta Milana Wolfa.

Vedle nich se v paláci Žofín objeví hvězdy jako Michal David, Monika Absolonová, Dasha, Štefan Margita, Leona Machálková, Ilona Csáková, Jitka Zelenková, Marian Vojtko, Michaela Nosková, Milan Drobný a další.

Reklama

Další články

Načítám