Hlavní obsah
Článek

Na další díly seriálového trháku z dílny HBO Hra o trůny po skončení každé série nedočkavě čekají milióny diváků a premiérové promítání každé nové řady je v Los Angeles velkou slávou. Nejinak tomu bylo i nedávno během premiéry té šesté, kam se dostavily i dvě z hlavních hereckých hvězd Sophie Turner a Maisie Williams, které v průběhu několika let prošly obrovskou vizuální proměnou.

Anglické herečky v seriálu hrají sestry Aryu a Sansu Stark a blízké jsou si i mimo dosah kamer. Holky se spolu po povinném odkroucení příchodů a pózování fotografům tentokrát na šedém koberci vybavovaly tak nadšeně, jakoby se neviděly roky.

Dvacetiletá zrzka Sophie zřejmě o dva roky mladší kolegyni chválila originální model složený jen ze sukně a titěrného topu. Maisie dokonce v jednu chvíli trochu překvapila, když zkontrolovala, zda všechno sedí pěkně na svém místě. Turner totiž akci pojala o něco noblesněji a ve vínových šatech přes jedno rameno z kolekce Stelly McCartney za 2500 liber (84 tisíc korun) vypadala jako dáma.

Reklama

Další články

Načítám