Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před oltářem stanula už před osmi lety, když si brala hudebníka Viktora Dyka. Do svatebních šatů se ale Ivana Jirešová (47) s klidem oblékla znovu, nemá s tím prý problém.

Vnímá známá herečka svatbu jako zlomový životní krok, nebo patří do skupiny lidí, kteří ji mají jako „koníčka“ a počty sňatků nepočítají? „No, to asi úplně ne, mezi. Osobně si myslím, že dvě svatby za život jsou maximem. Ta první, kdy se žení a vdávají první lásky, může docela dobře klapnout i celoživotně, ale samozřejmě i nemusí. Pak už má člověk s tímto typem vztahu trochu zkušenost, ví, co lze a co naopak, takže druhá svatba proč ne. O dalších já osobně neuvažuji. To už může být, jak říkáte, pro někoho jen koníček,“ s úsměvem vysvětlila Iva, která se společně s Gábinou Kratochvílovou (34) stala tváří letošního ročníku soutěže Souboj nevěst.

Když byla hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě mladší, tak papír na vztah nepotřebovala. Nyní ale změnila názor a svatba jí přijde jako dobrá věc. „Brala jsem to tak, že se příbuzní sejdou, opijí, pohádají a je vymalováno. Tak proč? Teď jsem malinko změnila názor a ano, vdala bych se ještě jednou. Prožít si takovou privátní, malou svatbu s pár přáteli, by nebylo špatné,“ dodala Iva Jirešová, která již několik měsíců prožívá nový vztah s přítelem Štěpánem.

Reklama

Další články

Načítám