Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) si po letech v pronájmech poprvé pořídila vlastní bydlení. Koupila si čtyřpokojový byt v pražských Modřanech, kam se stěhuje nejen s dcerou Eliškou, ale také s přítelem, muzikálovým zpěvákem Ondřejem Báborem.

"Už se zabydlujeme, zatím bydlíme v jednom malém pokojíčku, který bude mé dcery. Žijeme v prachu a špíně, ale už se blížíme ke konci.. Máme nové podlahy, vymalováno," prozradila Super.cz zpěvačka na párty muzikálu Děti ráje, kde se slavila cena Thálie, kterou získal za roli Michala její bývalý partner Jan Kříž.

"Je to super. Honzovi to moc přeju. Byla jsem u jeho začátků a dostal se dál než já, má už dvě Thálie, já měla jen jednu nominaci," říká Míša, která se byla na bývalého i současného partnera už několikrát na Dětech ráje v brněnském Bobycentru podívat.

"Ráda se jezdím podívat na Ondřeje, vidím je na jevišti oba, je to super," usmívá se. A co na to Bábor? "Já se takhle na to nedívám. Honza je super kolega, herec a zpěvák a přeju mu Thálii moc," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám