Hlavní obsah
Článek

Loni získala Hana Fialová (46) Thálii za svůj výkon v představení Edith a Marlene, letos jí hned první lednový den k řadě pracovních radostí přibyla jedna soukromá. Zatímco jiné zpěvačky v jejím věku teprve vodí své malé caparty do školy, ona už se může pochlubit svou první vnučkou.

„Jsem přešťastná babička. Vnučka se jmenuje Šarlota. Narodila se mé dceři 1. ledna. Jsme všichni moc pyšní a já děkuju bohu za ten zázrak. No, a abych nenaštvala maminku s tatínkem, děkuju i jim,“ říká pyšně Hanka, která byla jako jedna z loňských vítězek na letošních Tháliích jednou z předávajících.

„V Národním divadle jsem si to užila. Bez nervů. Ale stejné to bylo vlastně i minulý rok, kdy jsem tu cenu dostala. Úžasný dojem na mne zanechalo setkání s Chantal Poullain. Je to krásná a charizmatická dáma s francouzským šarmem. Možná se na naše představení Edith a Marlene přijede podívat do Ostravy,“ říká.

Na nedostatek rolí si v současnosti Hana rozhodně stěžovat nemůže. „V Národním divadle moravskoslezském hraju Piafku, Normu Desmond v Sunset Boulevardu, Evitu, Betty ve Fantomovi Londýna, Jiřinu v Donaha a Máří Magdalenu v Jesus Christ Superstar. V Bratislavě teď zkouším Grizabelu v Cats,“ vypočítala své divadelní aktivity Hanka, které cena Thálie přeci jen trochu změnila život.

„Asi mám pocit větší zodpovědnosti vůči divákovi. K lidem, kteří si přijdou poslechnout Hanu Fialovou. No a taky mám teď méně času a pořád něco doháním,“ dodala závěrem.

Reklama

Další články

Načítám