Hlavní obsah
Článek

Loni v srpnu se modelka a bývalá Vicemiss Romana Pavelková (39) stala maminkou syna Maxe. Tehdy si myslela, že se na modeling nadobro vykašle a bude se naplno věnovat mateřským povinnostem a manažerským aktivitám.

Od té doby ale uteklo hodně času a dnes má Romana opět postavičku jako lusk. Zhubla 18 kilo a už by se klidně mohla procházet po přehlídkovém mole. Dokonce je o kilogram štíhlejší, než byla před těhotenstvím. Není divu, že nemá nouzi o pracovní nabídky. Mateřství se totiž Romaně promítá i do profesního života.

Syn Max jí dává zabrat, ale Romana přesto nezanedbává svou práci a zvládá ji skloubit s péčí o dítě, a to velmi úspěšně.

Nedávno byla Romana oslovena firmou vyrábějící dětské pleny, aby se jako úspěšná matka stala jejich ambasadorkou. Převzala tak štafetu po Martě Jandové (49), která v rámci svého ambasadorství stejně jako Pavelková nafotila roztomilé fotky se svým potomkem.

„Velice mě to potěšilo, obzvláště být ambasadorkou po Martě Jandové, která mi je velice sympatická. Shodou okolností jsem celé těhotenství chodila k panu doktoru Vernerovi, což je její manžel,“ prozradila sexy zrzka, která už sice modeling nemá na prvním místě, ale když se jí naskytne dobrá příležitost, rozhodně nabídky neodmítá.

Reklama

Další články

Načítám