Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Únava, vyčerpání, úbytek energie. Po dlouhém pracovním dnu ženy najdou svou oázu klidu a intimity v koupelně. Barvy, světlo a voda navodí v koupelně tolik očekávaný refresh těla i mysli. Najděte svůj styl a rozhodněte se pro novou koupelnu. Využijte skvělých slev až 69% s možností dopravy a 3D vizualizace zdarma!

Barvy země prohřáté sluncem – přineste si do koupelny teplo a útulno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Koupelnová kolekce Tanaka je elegantní, decentní, jemná a odstíny béžové a hnědé vytvoří čistou, teplou atmosféru, která je v koupelně tak příjemná a žádaná. Můžete nechat vyniknout kontrast odstínů v jednoduchém uspořádání, oživit stěny hravými geometrickými nebo ornamentálními dekory a listelami. Moderní styl dostupný každému, nyní za skandální cenu 189,- Kč/m2.

Koupelny nabité barevnou energií

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste plní života, energie a elánu a totéž vyžadujete od své koupelny? Ano, nechte se při každém vstupu do koupelny nabít energií z barev! Kolekce Vivida je bohatá, na výběr je celá paleta barevných obkladů ve velkém formátu 30x60 cm v hladkém i strukturovaném provedení, k tomu skleněné profily a pestré květinové dekory, které vám zaručeně zvednou náladu. Tip pro vás: kolekce Vivida se také skvěle hodí do kuchyně. Akční cena 299,- Kč/m2.

Moderní koupelna nemusí být strohá a neosobní! Přesvědčte se

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak by se vám líbila koupelna, která vás svým šarmem doslova pohltí? Lehký kovový odlesk a příjemné tóny šedé, hnědé a krémové barvy obkladů Zirconium zaručí výjimečnost prostoru. Pocit luxusu se snoubí s praktičností, speciální povrch glazury je totiž skvělý na údržbu. A to nejlepší nakonec, cena pouze 299,- Kč/m2.

Dřevo na podlaze – ano, či ne? To je, oč tu běží

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lze dosáhnout toho, aby podlaha splňovala hned několik přísných zadání najednou? Aby byla krásná, moderní, velmi odolná, dobře se udržovala a aby propouštěla co nejvíce tepla z podlahového vytápění? Ano, řešením je velkoformátová dlažba imitující dřevo Cleveland. Moderní technologie umožňují naprosto věrnou napodobeninu dřeva s velkou rozmanitostí vzorů. Nezapomeňte, keramika má ze všech podlahovin nejdelší životnost a je na rozdíl od vinylu a dalších umělých výrobků přírodním materiálem! Formát 120x23 cm za 599,- Kč/m2.

Ušetřete nejen na obkladech, ale i na vybavení! Koupelny s atraktivními slevami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vany, sprchové kouty, umyvadla, zrcadla, baterie a další vybavení do koupelny za nejlepší ceny na trhu! Kdo by doma nechtěl mít malé lázně v podobě své koupelny? Jednička na trhu, značka Ravak, vám k tomu dopomůže. Nedělejte kompromis mezi designem a praktičností vaší nové koupelny, najdeme vám řešení na míru.

Další články

Načítám