Hlavní obsah
Článek

Na poslední tiskové konferenci internetové televize Stream představil on-line spratek Kazma další řadu svého pořadu One man show, kde si dělá z lidí legraci. Během rozhovoru pro Super.cz ale člověk, který dal Česku falešného Jima Carreyho (62), nezvykle zjihl a omluvil se Heidi Janků (61), kterou v minulosti ve svém pořadu drsně urazil.

Kazma zneužil fanoušky Katy Perry (39), kterým během pořádání jejího koncertu v Praze namísto slíbené slavné americké popové divy představil nic netušící interpretku hitů Když se načančám. Vznikla z toho dost nepříjemná situace, kterou právě Janků mohla vnímat dost nelichotivě.

Kazma, vlastním jménem Kamil Bartošek, se od té doby o české zpěvačce vyjadřoval dost drsné a ta ho na oplátku označila za lidský odpad. Jak se ale zdá, tak si internetový floutek uvědomil následky svých činů a exkluzivně před naší kamerou si sypal popel na hlavu. „S plnou vážností říkám, že bych se sám za sebe chtěl Heidi Janků omluvit, protože ona byla vybranou obětí, kterou jsem napálil. Omlouvám se všem lidem, které jsem podělal. Za své činy by se člověk měl omluvit. Bylo to zlý a nehorázný, ale nebylo to nic osobního,” říká Kazma a jedním dechem dodává: „Pokud se na to paní Heidi díváte, tak se reálně za sebe omlouvám.”

My jsme se od Kazmových spolupracovníků dozvěděli, že známý provokatér obrátil poté, co mu do duše promluvil jeho otec, kterého si váží. „Táta mi vyčinil, má pravdu. Když člověk něco takového udělá, tak by se měl omluvit. Táta mi otevřel oči,” potvrzuje Kazma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám