Hlavní obsah
Článek

Poslední velkou oslavu narozenin pořádal zpěvák Marian Vojtko (51) ke svým čtyřicetinám. Objednal hotel v centru Prahy a bylo to tak nezapomenutelné, že další dvoje narozeniny radši vypustil.

Letos, když oslavil 43, se to ale nějak zvrtlo. Prvním překvapením bylo, když mu malou narozeninovou oslavu uspořádal producent František Janeček (79) po představení muzikálu Fantom opery v GoJa Music Hall, kde Marian ztvárňuje titulní roli. A stejný nápad měli i v Angelice, kde se zase Vojtko alternuje v roli Joffreyho de Peyraca. Takže další dort. A to Marian sladké nejí.

Poslední večírek pro něj uspořádala kamarádka v Chill In baru. Marian už neměl moc náladu někoho zvát, tak se sice sešla menší společnost, ale zábavy bylo i tak dost a vodka a skotská whisky tekly proudem. Navíc narozky tentokrát slavil ve dvou, ještě se sestrou své kolegyně z Fantoma opery Kateřinou Mátlovou, tedy Kate Matl (44).

"Ale nejlepší oslava stejně byla ta soukromá, kde jste nebyli. S kamarádem jsme spočítali, že jsme ve dvou, tedy bylo nás víc, ale ostatní pili něco jiného, vyžahli čtyřicet hruškovic. Ráno jsem se probudil oblečený na gauči, naštěstí sám, zato pode mnou ležel rozbitý telefon," vyprávěl nám Marian.

Reklama

Další články

Načítám