Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Jan Kříž má důvod k pořádné radosti. Již podruhé získal cenu Thalie za muzikál. Tentokrát zabodoval jako Michal v muzikálu Děti ráje, který se od loňského roku hraje v brněnském Bobycentru. A jako poděkování mu producent muzikálu a herec Sagvan Tofi (59) zorganizoval pořádný mejdan. Oslavovalo se také jubilejní 50. představení Dětí ráje.

Honza dorazil i s trofejí, skleněnou cenou Thalie, kterou si poprvé mohli užít také jeho kolegové z Dětí ráje. Hlídat si celý večer musel nejen ji, ale také svoji krásnou manželku Marušku. Ta na párty do Chill Inn baru dorazila v pořádně odvážném topu s nebezpečným výstřihem, kde hlavní roli hrály její vnady.

"Jedním okem se bavím, druhým okem to kontroluju. Dohlížím na to," řekl Super.cz s úsměvem Kříž, který si večírek pořádně užil.

S manželkou žije již šest let, brali se loni v listopadu. A nyní už se doma baví i o potomkovi. "Jsme oba vytížení, ale i tohle téma se u nás jednou za čas otevře," prozradil Kříž. "Chceme být mladí rodiče," dodala Maruška Křížová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám