Hlavní obsah
Článek

Originální značkové brýle Ray Ban, Polaroid, Vogue, Horsefeathers nebo Oakley najdete na Misteroptic.cz za ceny až o polovinu nižší než v běžných obchodech. Na vyzkoušení doma si třeba můžete vybrat až troje brýle. A když vám brýle nesedí nebo se vám nelíbí, můžete je vrátit. Mister Optic má většinu brýlí skladem a originální pouzdro a doprava je zdarma. Tady je pár tipů na skvělé sluneční brýle.

Ray Ban: Aviator, Wayfarer nebo Clubmaster – módní klasika třeba na celý život

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kovové pilotky Aviator nebo klasický tvar Wayfarer letos doplnil další hit – Ray Ban se znovu veze ve stylu retro a oživil tvar z 60. let, kterému říká Clubmaster. Kombinuje plast a kov a můžete ho vyzkoušet jako sluneční i dioptrické brýle. Ray Ban je prostě zase o krok napřed. Přitom jsou jeho pilotky a wayfarery pořád jedny z nejúspěšnějších modelů. Jsou to geniální tvary, které sluší každému typu obličeje. Pokud si tedy kupujete Ray Ban, děláte dobře. Ale na internetu si dávejte pozor na podezřele výhodné nabídky za pár korun. Ty opravdu nefungují a v balíčku najdete jen nekvalitní padělek. Originální Ray Ban proto vybírejte jen v zavedeném eshopu.

Polaroid je jednička v polarizaci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo jiný než Polaroid by měl umět polarizační brýle na jedničku? Polaroid je první značka, která vyrobila polarizační brýle a umí je dokonale. Polarizace je vlastně takové malé kouzlo. A život s ní je mnohem hezčí a příjemnější. A taky bezpečnější. U Misteroptic.cz jsme si vyzkoušeli, že dívat se na silnici v autě, na kole, do výlohy nebo na pláži do časopisu je maximálně pohodlné. Bez nepříjemných a nebezpečných odlesků a ostrého světla, s lepšími kontrasty a zachováním věrnosti barev. A přitom mají všechny polarizační brýle Polaroid potřebné filtry proti UVA, UVB a UVC záření pro dokonalou ochranu zraku. Vyberete si model, který bude slušet právě vám.

Vogue je móda. A brýle pro skutečné dámy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Brýle Vogue se velmi dobře hodí i k elegantnímu oblečení nebo k večerním a společenských šatům nebo na pracovní pohovor. Trendové retro nebo ultramoderní brýle jsou sice v kurzu, ale nesedí ke každému outfitu. Stojí za to mít brýle, které se vám budou líbit i po letech a které si můžete vzít i na speciální příležitosti. Na ty se sportovní brýle moc nehodí. Brýle Vogue jsou ale symbolem ženskosti a elegance. V kolekci Vogue nenajdete tvrdé ostré linie, ale jen oblé křivky a jemné detaily především v tlumených a elegantních barvách. Ladné tvary a nenápadné detaily ženskému obličeji zkrátka lépe lichotí a podtrhnou jeho přednosti.

Rudy Project pro běžce, cyklisty i ostatní sportovní nadšence s dioptriemi i bez nich

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou to špičkové brýle pro sportovce, a i když nejsou právě nejlevnější, našly si svoje věrné fanoušky. Pokud tedy hledáte opravdu dobré a funkční brýle na kolo nebo na běh, sáhněte po Rudy Project. Výborně a pevně sedí a do většiny modelů se k tomu dá vsadit i dioptrický adaptér nebo vložka. Řada modelů Rudy Project je fotochromatická. To znamená, že se zorníky samy zabarví přesně podle intenzity světla. Zorníky se zrcadlovou úpravou u Rudy Project AGON jsou z polykarbonátu, tedy nerozbitné a můžete je nastavit do dvou poloh pro lepší cirkulaci vzduchu proti zamlžení. Barevná kombinace Racing Pro Yellow Fluo Gloss se skvěle hodí pro aktivní sport.

Horsefeathers je kvalitní stylovka. A nejen pro teenagery

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Streetwear pro každý věk a navíc kvalitní. Sluneční i dioptrické brýle Horsefeathers patří do rodiny oblečení a doplňků nejen pro snowboardisty. Letos Horsefeather uvedl na trh brýle z ultralehkého plastu ULTEM. Některé brýle z ULTEMu váží jen pouhých 8 gramů. Pokud tedy chcete mít moderní a originální kousek i ve svém šatníku, podívejte se na ně. Každá nová kolekce Horsefeathers objevuje něco nového. Především pro sportovně založené nadšence tak Horsefeathers představuje vysněné kvalitní vybavení, na které se mohou stoprocentně spolehnout. V prašanu, na pláži i ve městě.

Další články

Načítám