Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nahotinka z novin se k nejzářivějším hudebním hvězdám 80. let zařadila především díky svým tělesným přednostem. Samantha Fox dnes vstupuje do klubu padesátnic, ale na pódiu řádí stejně jako v době, kdy měla status sexsymbolu.

Vnadná kráska odhalila své ženské přednosti už v 16 letech, kdy se objevila na hanbaté stránce britských deníků. U pánského publika dokázala zabodovat navzdory výšce nedosahující ani 160 centimetrů, protože s mírami 98-59-84 byla opravdu nepřehlédnutelná, což později zúročila i v Playboyi.

V roce 1986 Samantha vydala mimořádně úspěšný singl Touch Me i stejnojmennou debutovou desku, s níž sklízela úspěch v Evropě i USA. Hudbě se věnuje dosud a i v pokročilejším věku na jevišti předvádí peprnou show. S úspěchy, jaké zaznamenala v 80. letech, se však její současná kariéra nedá srovnávat.

Samantha Fox sice figurovala v mužských erotických představách, ale netají se tím, že má blízko i k ženám. Nejintenzivnější vztah prožila se svou manažerkou Myrou Stratton, která loni podlehla rakovině.

Své bujné poprsí Samantha Fox nedávno vystavila na udílení MTV Movie Awards. V Los Angeles se mohla přesvědčit o tom, že její vnady stále vzbuzují velký zájem.

Reklama

Další články

Načítám