Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už čtvrtým dnem pokračuje oficiální cesta britského královského páru Williama (41) s Catherine (42) po Indii. Po přeletu na severovýchod země hned ve středu ráno započali den návštěvou Národního parku Kaziranga ve státě Ásám. Park patří ke světovému dědictví UNESCO a žije v něm řada ohrožených druhů zvířat. Pár stráví v parku celý den a bude zde dokonce ubytován přes noc, aby nabral trochu sil před zítřejším odletem do Bhútánu.

Vévoda s vévodkyní už za početného doprovodu stihli projet část parku a z jeepu mohli sledovat chráněné nosorožce i slony indické. Součástí programu bylo i setkání s hlídači parku a účast na oslavách festivalu Bihu, kde pár z mnoha tanečnic a jiných umělců nejvíc zaujal malý chlapec, který se před vzácnou návštěvou trošku předváděl.

Největším zážitkem z celého dne ovšem pro oba zřejmě zůstane krmení mláďat. Mlékem z láhve si manželé mohli v záchranné stanici vyzkoušet napojit nejen slůně, ale i malého nosorožce.

Reklama

Další články

Načítám