Hlavní obsah
Článek

Filmaři, televizní pracovníci a mnohé herecké hvězdy neznají letní dovolenou. Důkazem toho je také natáčení nové pohádky Sněžný drak brněnského studia České televize. První scény plné kouzel a zázraků se začaly natáčet na začátku srpna.

Pohádka bude přímo hvězdně obsazená. Posuďte sami. Těšit se můžete například na Sašu Rašilova (39) v roli krále. Ten prošel ze všech zúčastněných herců také největší proměnou. Nestárnoucí idol mnoha žen a dívek je v kostýmu krále s prošedivělým plnovousem skoro k nepoznání. Partnerkou mu bude půvabná Jitka Čvančarová, která si zahraje královnu.

Největší adrenalin na place zažila Petra Tenorová, která hraje princeznu Lauru. Během náročného natáčení se totiž musela naučit šermovat, jezdit na koni a plavat ve studeném jezeře. Hvězdně jsou obsazeny i další úlohy. Pavel Liška s Tomášem Matonohou si zahrají dvojici poťouchlých nápadníků. Pavla Tomicová svéráznou komornou. Hodného rádce ztvární Arnošt Goldflam,  rybáře Jiří Pecha.

„První natáčení proběhlo na zámku ve Valticích u Břeclavi. Další lokace jsme vybírali v okolí Dalešické přehrady, v Novém hradu u Adamova, Moravském krasu nebo v okolí Moravského Krumlova.  První část natáčení probíhala v srpnu. Další nás čeká v listopadu. Pohádku uvidí diváci pravděpodobně o Vánocích roku 2012,“ prozradil šéfdramaturg brněnského studia Jaroslav Kravka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám