Hlavní obsah
Článek

Vendulka Utěšitelka alias Eva Jeníčková na premiéře nových Básníků chyběla, Pavel Kříž divákům tlumočil pouze její pozdravy ze slunného Los Angeles. Stejnou pozornost, jaká obvykle náleží jí, ale na sebe poutala její filmová dcera Denisa Nesvačilová.

Ve filmu má scénu nahoře bez a i na slavnostní premiéru v kině Lucerna se vypravila v krásných šatech, též bez podprsenky. Pánové napjatě čekali, až se trochu víc nahne a z jejích předností uvidí o něco víc.

"Na večerní šaty si potrpím, když je příležitost, užiju si je. Jen jsou to pořád moje šaty, návrhářky mě ještě neoslovují s nabídkami, zda bych nechtěla jejich šaty vynést," smála se Denisa, když jsme si o jejím modelu povídali. "Tyhle šaty mi koupil přítel, stály skoro devět tisíc korun a za celej rok a půl, co je mám, jsem je měla dvakrát," prozradila, že odvážnější kousek jí pořídil syn herce Václava Postráneckého Vilém.

Na premiéru se těšila. "Už jsem to jednou viděla, ale těším se, že to uvidím znovu. Je to strašně hezké a dojemné. Zároveň jsem ale nervózní, protože jsem samozřejmě viděla i nějaké svoje chyby, se kterými už nic neudělám. Tak doufám, že pak nedostanu od mámy kartáč," trochu se bála Denisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám