Hlavní obsah
Článek

Americký producent, televizní osobnost a bývalý manžel herečky a zpěvačky Lizy Minnelli (70) David Gest (†62) je po smrti. V úterý ráno bylo nalezeno jeho tělo bez známek života na jednom z pokojů hotelu Four Seasons v Londýně, kde byl ubytovaný. Podle jeho přátel jej poslední týdny sužovaly zdravotní komplikace, které zaháněl mimo jiné i prášky na spaní.

Policie případ prozatím označila jako neobjasněné úmrtí a dopoledne okolo desáté hodiny o smutné události informovala rodinu. Gest byl naposledy spatřen minulý týden v londýnském metru na stanici Victoria, kde nastoupil do soupravy.

Gest, jenž měl využívat služeb stejného plastického chirurga jako jeho přítel Michael Jackson, nedávno prodělal zápal plic a trpěl na vysoký krevní tlak, zdroj z okolí navíc tvrdí, že byl dezorientovaný následkem užívání drog. Ještě letos se Gest účastnil reality show Celebrity Big Brother, ale kvůli nemoci soutěž po třinácti dnech opustil.

Producentovo bouřlivé a hojně medializované manželství s oscarovou držitelkou Minnelli skončilo po necelém roce a půl v červenci 2003, Gest později Minnelli zažaloval o 10 miliónů dolarů za fyzické násilí, kterého se na něm měla herečka dopouštět během jejich manželství. Liza nařčení popřela s vysvětlením, že jde pouze po jejích penězích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám