Hlavní obsah
Článek

Přestože má topmodelka Simona Krainová i po čtyřicítce a dvou dětech tělo, které jí závidí i mladší kolegyně, objevila se u plastického chirurga.

Simona na plastice prsou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„S věkem i prsa mění tvar a raději bych to podchytila včas,“ vysvětlila Simona Krainová návštěvu na klinice plastické chirurgie. Na čem se s MUDr. Martinem Molitorem, který je specialistou na úpravu poprsí domluvili, však neprozradila. „Nejenže mě mé tělo i obličej živí, ale je to hlavně i pro můj dobrý pocit se sebou samou. Prozradím jen to, že pokud bychom se domluvili, bude to jedině tady na Klinice Yes Visage, kde už využívám i jiné služby a mají mou plnou důvěru,“ dodala Simona.

Kam na prsa?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že je Klinika Yes Visage specialistou na plastiku prsou, potvrzuje i modelka a Česká Miss Earth 2014 Nikola Buranská, která si na klinice nechala vylepšit dekolt. „Na plastiku prsou na této klinice jsem měla od kamarádek dobré reference a už na první konzultaci s chirurgem jsem se utvrdila, že jsem udělala dobře. Navíc Klinika Yes Visage má velmi dobré jméno a tento zákrok zde podstoupilo mnoho známých osobností,“ vysvětluje svůj výběr české kliniky modelka a finalistka české i světové soutěže krásy, která po práci v Miláně, Londýně nebo Paříži nyní žije v Dánsku a na zákrok se rozhodla přiletět do Česka.

Vycpávky nejsou řešením

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Každá žena by se měla cítit dobře i bez podprsenky. Hezká prsa k ženě patří,“ míní Nikola. „I já si přála mít prsa, která budou úměrná k mé postavě a nemuset si do nekonečna pomáhat supervycpanými podprsenkami. Proč si neupravit prsa, aby byla i bez podprsenky tak akorát, pro můj dobrý pocit,“ dodala modelka. To, že si občas v dekoltu pomůže vycpávkami, přiznala i Simona Krainová. „Jako mladá jsem měla z malých prsou opravdu velký komplex a push-upky pro mě nebyly plnohodnotným řešením. Svůj život si bez plného dekoltu již nedovedu představit,“ vysvětluje zase Petra Faltýnová, bývalá Miss ČR 1998.

Kam si chodí pro prsa slavní?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Mám za sebou již několik úprav poprsí a výběr kliniky a lékaře je opravdu zásadní, proto jsem i já klientkou Kliniky Yes Visage,“ vysvětluje Petra Faltýnová. „O úpravu prsou je na naší klinice velký zájem. Specializujeme se na moderní postupy, které jsou zároveň maximálně šetrné. Stejně jako u jiných zákroků, chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, je třeba zvolit zkušeného chirurga. Nejen prsa, ale všechny změny chirurga by měly působit přirozeným dojmem a bez viditelných známek zákroku,“ potvrzuje primář MUDr. Martin Molitor. Mezi další spokojené klienty kromě výše zmíněných dam patří i Lucie Bílá, Alice Bendová, Iva Kubelková, Marta Jandová, Tereza Kerndlová a další.

Nová prsa a sebevědomí zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plastika prsou patří k nejžádanějším zákrokům plastické chirurgie a zároveň statisticky nejvíce dodává sebevědomí. Chcete mít také nová prsa a s nimi nové sebevědomí? Na největší klinice u nás lze v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě podstoupit zákroky i na splátky již od 500 Kč měsíčně a bez navýšení. Ale je i možné na Klinice Yes Visage podstoupit plastiku prsou nebo třeba omlazení či moderní liposukci zcela zdarma. V soutěži o proměnu můžete vyhrát zákrok dle přání a využít také profesionály kliniky jako Simona Krainová nebo zmíněné slavné dámy. Více na webu kliniky.

Další články

Načítám