Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská kráska Adriana Lima (42) na chvíli zběhla od Victoria’s Secret, aby se stala tváří nové kolekce plavek u konkurence. Ze spolupráce s Calzedonií nakonec vzešly fotky snad ještě dráždivější, než jsme zvyklí z katalogů jejího hlavního zaměstnavatele, u nějž je historicky nejdéle sloužícím andílkem. S andělskými křídly se po mole prohání už od počátku nového milénia.

Čtyřiatřicetiletá brunetka s uhrančivým pohledem se každoročně objevuje mezi nejlépe placenými modelkami světa, a to i jako dvojnásobná maminka. V loňském i předešlém roce skončila v žebříčku Forbesu hned za již tradiční vítězkou Gisele Bündchen.

Adrianě jako by zázračně prospělo i definitivní odpoutání se od manžela Marka Jariće. Za srbského hráče NBA byla vdaná od roku 2009 a mají spolu dvě dcery - šestiletou Valentinu a tříletou Siennu. Dvojice žila odloučeně už dva roky, ale rozvod nabyl platnosti teprve minulý měsíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám