Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Viditelně zhubla, pas má jako vosička a v topu s duhovým proužkem a těsných šortkách vypadala australská zpěvačka a rapperka Iggy Azalea (25) během Miami Beach Gay Pride výborně, jenže chybička se přeci jen vloudila.

Interpretka hitů Fancy, Work či Problem s Arianou Grande nebo Booty s Jennifer Lopez se v sobotu stala hlavní hvězdou akce podporující homosexuální menšinu a jako ‚Grand Marshall‘ vystřídala loňského moderátora průvodu Maria Lopeze. Jenže co čert nechtěl, zrovna když zapózovala a mávala na fotografy, zřejmě i špatná souhra světla a stínů zdůraznila hrbolky na kůži.

Z těchto fotek asi Iggy radost mít nebude, ale náladu jí určitě zvedne její přítel a basketbalová hvězda Nick Young (30), s nímž je od loňského června zasnoubená. Nedávno se sice spekulovalo o vztahové krizi, ale zpěvačka to v talk show Ellen DeGeneres vyvrátila, když řekla: „Doma žádné problémy nemáme, to jenom na internetu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám