Hlavní obsah
Článek

O tom, že po zimě přijde jaro a pak léto, nikdo nepochybuje. Nikdy však nevíme, navzdory statistikám, pranostikám a úředně stanovenému okamžiku, kdy to bude a s jakou razancí. Jestli ze zimních kabátů a bund skočíme rovnou do letních šatů a šortek, nebo jestli bude příležitost nosit také lehké pláště a saka nebo tenké bundy. Nebo jestli po dvou týdnech jara nastoupí horké a suché léto. Přesto musí návrháři a designéři připravit jarní a letní kolekci, abyste to nejisté období prožili s radostí a naplno. I proto jsme do vláken našich textilií doplnili filtr proti agresívnímu slunečnímu svitu.

Funkční prádlo je základ, odvede přebytečnou vlhkost a udržuje konstantní teplotu těla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

X-compact je bezešvé prádlo určené jako první vrstva ošacení. Mikro vlákenný materiál Moira s příměsí elastanu v mírně přiléhavých fazonách lze použít pro sport i běžné denní nošení.

Pro jaro a léto ideální volba, trička se dobře udržují a rychle schnou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zářivá barevnost, jednoduché střihové fazony, příjemná elastičnost s rychlým odvodem vlhkosti a neuvěřitelná lehkost materiálu, to jsou přednosti novinek řady FRESH. Výrobky jsou určeny pro sportování v halách, posilovnách i pod širým nebem. Poznejte pocit komfortu.

Lehké pleteniny podporují střihový design kolekce Cyklo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehké cyklodresy s promyšleným střihem doplňují bohatou nabídku výrobků řady CYKLO. Ženy ocení krátkou cyklo sukni s všitými cyklistickými kalhotami s vložkou. Pasivní prvky ochrany při jízdě za soumraku a večer jsou samozřejmostí.

Proužek je věčný a přesto pokaždé jiný

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proužek je dezénovou stálicí, pozvolna se přebarvil do svěžích barev letošního léta a zabydlel se v šatnících. Jednotlivé modely uplatníte v horkých ulicích města, stejně jako při cestování i běžném nošení do zaměstnání. Ovšem letní barevnost je přímo stvořena pro koupaliště a pláž.

Elegantní modely v barevnosti letošního jara a léta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kolekce Moira Fashion přináší modelové fazóny z pečlivě vybraných materiálů, které zaručují komfortní pocit nošení. Udělejte si radost a prožijte léto i chvíle odpočinku naplno s limitovanou kolekcí Moira Fashion.

Další články

Načítám