Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější dívky Slovenska jsou štíhlé jako proutek i pár měsíců po porodu. Nedávno svou perfektní postavu hrdě ukazovala slovenská Miss Universe z roku 2009 Denisa Mendrejová (29).

Zahanbit se však nenechala ani I. Vicemiss 2003 Miroslava Luberdová (31), která do společnosti vyrazila pouhé dva měsíce po porodu dcery Isabel. Na bratislavské módní show jí to velmi slušelo i s decentním make-upem, který podtrhl její přirozené půvaby.

Také Luberdová, stejně jako řada dalších missek, působila jako moderátorka. Práce moderátorky se ale nakonec musela vzdát, protože se věnovala těžce nemocnému synovi Riškovi (5). Ten onemocněl leukémií a loni podstoupil transplantaci kostní dřeně, která dopadla dobře a chlapeček je momentálně v pořádku. Ač misska původně dalšího potomka nechtěla, nakonec se raduje z holčičky.

"Já jsem v podstatě řekla, když Riško onemocněl, že nikdy další dítě nechci, protože zažívat ten strach, že o něj můžete přijít, je neuvěřitelný, děsivý a dlouho jsem si říkala, že už ne, že už to nikdy nedám. Ale paradoxně, když jsme byli na transplantaci s malým, tak jsem si řekla, že musím mít alespoň ještě jedno dítě, protože jsem na něj tak neuvěřitelně fixovaná, že si osobně myslím, že kdyby se mu něco stalo, tak bych to nepřežila," svěřila se v emotivní zpovědi pro jojkársky Top Star Luberdová, která teď září jako sluníčko a užívá si dvojnásobné mateřské štěstí.

Reklama

Další články

Načítám