Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Kubišová (81) vyhlásila konec kariéry a zatím to vypadá, že svůj názor nezmění. "Bude to začátkem listopadu 2017, bude to definitivní odchod k mým 75. narozeninám. To bude můj pěvecký konec a konečně začnu psát knihu, o které už dlouho mluvím," řekla Super.cz zpěvačka.

Řada jejích kolegů odešla do důchodu a pak se zase vrátila. Jeviště jim chybělo. To ale prý není případ Kubišové. "Já to mám vyzkoušené, dvacet let jsem nezpívala a pochvalovala jsem si to. Nebyl to po letech tak radostný návrat, ze začátku jsem z toho byla rozpačitá. Nezapojila jsem se do toho hned, nebylo to automatické. Ale už zase zpívám 25 let," vysvětlovala Kubišová.

Paní Marta loni v listopadu prodělala infarkt. Nyní je prý zdravotně v pořádku a žádné problémy již nemá. "Včera mi bylo špatně od žaludku, jinak se cítím výborně a doufám, že jsem v pořádku."

Kvůli hospitalizaci ale v současné době nahrazuje koncerty, které koncem loňského roku rušila. "Nahrazuji z jara koncerty z listopadu a prosince. Rozestup si dát nejde, dneska už jsem na čtvrté akci, je toho hodně," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám