Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka a v současnosti převážně moderátorka a filantropka Katie Piper se sice vdávala už loni v listopadu, ale na líbánky se s manželem Richardem Suttonem vydala až nyní. Pár si ovšem nevybral žádnou exotiku ani poznávací cestu po několika zemích, nýbrž divoké Miami na Floridě.

Katie s Richardem střídali pobyt na pláži s pohodou u hotelového bazénu. Dvojice u nedalekého baru využívala stálého přísunu drinků, které si odnášela na lehátka. Škoda jen, že se oba věnovali spíš svým mobilům než sobě navzájem.

Piper se dostala do povědomí veřejnosti v roce 2008 po hrůzném útoku kyselinou sírovou, jenž na ni provedl její bývalý přítel Danny Lynch a jeho komplic. Zhrzený muž neunesl rozchod a pomstil se Katie tím, že jí chrstl kyselinu do obličeje. Modelka po útoku zůstala zohyzděná a slepá na jedno oko, plastickým chirurgům se ovšem po řadě operací podařily téměř zázraky.

Reklama

Další články

Načítám