Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Tom Jones je zdrcený bolestí. Jeho manželka a nejlepší kamarádka z dětství Melinda Rose Woodward v neděli zemřela. Znali se od dvanácti let a vzali se v pouhých šestnácti. Pětasedmdesátiletá nositelka titulu lady zemřela v Los Angeles po krátkém boji s velmi agresivní formou rakoviny.

Ačkoli se Jones v minulosti přiznal k tomu, že manželku několikrát podvedl, byla mu velmi blízkou a byl jí jinak oddaný. Tvrdil o ní, že je nejdůležitější věcí v jeho životě a miluje ji jako nikoho jiného. Žili spolu v manželství devětapadesát let. Také proto, že se manželčin zdravotní stav v posledních dnech prudce zhoršil, zrušil Tom nedávno svůj koncert v Manile a odcestoval do Los Angeles.

„Manželka sira Toma Jonese, s níž žil devětapadesát let, lady Melinda Rose Woodward, zemřela v neděli ráno, 10. dubna, po krátkém ale velmi těžkém boji s rakovinou. Obklopena svým manželem a milovanými, zemřela v poklidu v nemocnici Cedars Sinai v Los Angeles,“ uvedl mluvčí slavného zpěváka v pondělí ráno.

Woodward byla těžká kuřačka a trpěla rozedmou plic, dvakrát u ní lékaři potvrdili prekancerózní stádium, potřetí se rakovina rozvinula prudce a ona boj s ní nepřežila.

Jones svou choť poznal jako dvanáctiletý hoch ve svém rodném Pontypriddu ve Walesu. Brali se, když jim bylo pouhých šestnáct. Krátce nato se jim narodil syn Mark (59), jenž pracuje jako Tomův manažer.

Ačkoli se zpěvák chvástal, že jednou na vrcholu kariéry během jediného roku souložil s 250 ženami, považoval své manželství za pevnější než skála a byl své choti jinak oddaný.

„Je nejdůležitější v mém životě. Je to neuvěřitelná žena. Linda je láskou mého života a vždy bude, ačkoli už nevypadá, jak vypadala. Já rovněž nevypadám, jak jsem vypadal, nicméně, snažím se, abych vypadal co nejlíp,“ prohlásil jednou Jones, jehož odchod manželky a životní přítelkyně velmi zarmoutil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám