Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na filmovém plátně se sice za celou svou dlouhou existenci nikdy neobjevila, ale přesto se na udílení MTV Movie Awards neztratila. Baddie Winkle ví, jak to v americkém šoubyznysu chodí.

Pravděpodobně nejstarší účastnice slavnostního ceremoniálu si kariéru postavila na bizarních outfitech, jaké by dámy jejího věku neoblékly ani v těch nejdivočejších představách. Seniorka z Tennessee je však naprostým unikátem, což jí zajistilo pozvánku mezi filmové hvězdy.

Baddie tak mohla z publika sledovat, jak si pro cenu přišli Ryan Reynolds (47) či Charlize Theron (48). Rozverná babča by obstála jedině v případě, že by se udílela také cena za největší módní pekelnost. Na MTV Movie Awards dorazila v zářivě růžovém oblečku, k němuž si pořídila výstřední bílou obuv a boa ve stejné barvě.

Téměř devadesátileté zjevení, které na sebe upozornilo pózováním v oblečení své vnučky, je rádo středem pozornosti. Baddie na sociální síti sledují téměř dva milióny fanoušků, mezi něž patří i Rihanna či Miley Cyrus (31).

Reklama

Další články

Načítám