Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda (41) s vévodkyní z Cambridge (42) o víkendu odcestovali na týdenní oficiální návštěvu Indie a Bhútánu bez svých ratolestí George a Charlotte. Hned první den měli program nabitý k prasknutí. A přehlídka šatů mohla začít... Kate stihla během neděle vystřídat hned troje.

Pár si dopoledne s místními dětmi zahrál kriket v Bombaji na prostranství Oval Maidan, kde Kate mohla dokonale zúročit své sportovní dovednosti. Pálkou se hravě strefovala do míčků i v šatech a lodičkách na klínku.

Dvojice se posléze přesunula do hotelu Taj, jednoho z cílů série deseti teroristických útoků z konce listopadu 2008 uskutečněných pákistánskými teroristy, při nichž zemřelo nejméně 173 lidí.

Den zakončil královský pár setkáním s bollywoodskými celebritami, sportovními hvězdami a předními indickými podnikateli. Kate s Williamem se na recepci s indickou smetánkou náležitě hodili do gala. Nepřehlédnutelná byla v bohatě zdobených šatech královské modři opět především Kate. Na večírku se seznámila mimo jiné s herci Shahem Rukhem Khanem (50) a Aishwaryou Rai Bachchan, jimž se také přezdívá král a královna Bollywoodu. Aishwarya se zároveň stala v roce 1994 Miss World.

Reklama

Další články

Načítám