Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je tu jaro! Příroda krásně kvete, sluníčko svítí, všichni touží po lásce. Někdo po krátkodobém flirtu, jiný po lásce na celý život. Že žádný vztah nemáte? Nevadí. Pomůžeme vám ho najít. Stačí pár kliků na počítači a můžete se seznámit s partnerem (partnerkou) svých snů. Neotálejte, jednejte! Láska k jaru prostě patří!

Vyměňte klasické seznamování za seznamování na internetu a užívejte si naplno své jarní lásky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jarní láska je prý stejně lahodná, jako ten nejsladší pamlsek na světě. Pokud ji chcete okusit i vy, začněte ji hledat. Neřešte minulost, žijte přítomností a budoucností. Zaregistrujte se na nejkvalitnější českou online seznamku ELITE Date a věřte, že tentokrát to určitě vyjde. Je zde zaregistrováno přes 145.000 ověřených uživatelských profilů, takže je opravdu z čeho vybírat. Navíc zde máte jistotu, že všichni zaregistrovaní uživatelé touží po vztahu stejně jako vy. Hledání partnera nebylo nikdy jednodušší. Tak proč toho nevyužít?

Vtip a originalita zvýší vaši úspěšnost při seznamování!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedaří se vám seznámit? Přemýšleli jste už někdy o tom proč? Nebude to třeba tím, že nevěnujete dostatečnou pozornost vyplňování údajů do vašeho osobnostního dotazníku a profilu? Zkuste na to jít tentokrát jinak. Vyměňte klasické strohé fráze a prázdná políčka za vtipné a originální dotazy na uživatele. Vyzdvihněte své dobré vlastnosti. Publikujte jen usměvavé a optimisticky naladěné fotografie. Nesnažte se splynout s davem. Snažte se vyčnívat. Uvidíte, že tento krok vás posune zase blíže k vaší nové lásce.

Nečekejte, až vám spadne láska do klína! Jděte svému štěstí naproti. Buďte aktivní!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Registrací seznamování nekončí. Chcete-li se seznámit online, je zapotřebí váš profil pravidelně navštěvovat. Sledujte, kdo je na seznamce nově zaregistrován. Oslovujte vámi zvolené uživatele. Odepisujte na příchozí zprávy. Obměňujte na profilu své fotografie. Dvěma slovy – buďte aktivní! Ten, kdo pro seznamování něco dělá, svoji lásku určitě najde. Ten, kdo jen pasivně čeká, až ho někdo osloví, se své lásky nejspíše nikdy nedočká. Vůbec neřešte to, zda jste žena nebo muž. Už dávno neplatí, že muži musí udělat první krok a ženy musí čekat, až je někdo osloví. I na seznamkách totiž platí, že ti nejlepší partneři jsou nejdříve rozebráni. Tak směle do toho!

Láska kvete v každém věku. Investujte do svého štěstí a vyměňte samotu za život ve dvou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezáleží na tom, zda je vám třicet nebo šedesát. Na ELITE Date se mohou seznamovat všechny věkové kategorie. Na této online seznamce záleží jen na vás, jak budete ke svému seznamování přistupovat. Zda si budete vybírat partnery k seznamování sami, nebo zda budete využívat pro seznamování návrhy partnerů, které vám chodí do emailu. Nenechte se však zcela ovlivnit prvním dojmem. Ne každý vypadá na fotografii dobře a ne každý píše bezchybně česky. Dejte tedy uživateli, který vás něčím zaujme, byť ne na 100 %, ještě druhou šanci. Teprve poté se rozhodujte, zda s ním do vztahu půjdete, nebo zda zkusíte své štěstí s někým jiným!

ELITE Date se nesnaží být seznamkou pro každého. ELITE Date je seznamkou pro uživatele na úrovni!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám