Hlavní obsah
Článek

Vanessa Hudgens měla velmi bolestivý vstup do roku 2016, jelikož koncem ledna přišla o milovaného tatínka Grega, který podlehl ve věku 65 let rakovině. Sedmadvacetiletá herečka i přesto musela zvládnout nasmlouvané pracovní povinnosti - natáčení nové série Powerless v Kanadě a zároveň i svou další roli v televizní adaptaci muzikálu Pomáda nazvanou Grease: Live, v níž Vanessa ztvárňuje Betty Rizzo. Nyní ale konečně může trochu vydechnout a načerpat novou energii na Floridě.

Vanessu a její mladší sestru Stellu na dovolené provází přímo ukázkové počasí. Bývalá hvězda populárního Muzikálu ze střední dokázala být mimořádně stylová i na pláži a jachtě. Nespokojila se totiž pouze s bikinami. Doplnila je o koženou kšiltovku, pantofle Givenchy, několik náramků a spoustu řetízků - jak okolo kotníků, tak hlavně zlatý třpytivý kousek sahající od krku až po boky.

Ač se pozornost fotografů soustředila především na hollywoodskou krásku s nepřehlédnutelnou hřívou kudrn provozující pravidelně jógu, minimálně v jedné oblasti měla hereččina sestra navrch a jistě nebude těžké uhodnout ve které...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám