Hlavní obsah
Článek

Jména mladých mužů Josefa Utěkala a Kristiana Černíka nejsou asi širší veřejnosti známé, ale ti, kteří se zajímají o mužský modeling, moc dobře vědí, o koho jde. Josef je vůbec prvním vítězem mužské sekce prestižní modelingové soutěže Elite Model Look. Kristian loni na světovém finále v Miláně získal úžasné druhé místo.

Josef Utěkal předváděl na týdnech módy v Londýně, Miláně a Paříži, objevil se na přehlídkách jako Gucci, Ferragamo či Hermés. Nafotil desítky módních editorialů a několik titulních stránek a kampaní. Jeho partnerka i rodina ho velmi podporují. Každou svou volnou chvíli využívá k běhání, tudíž ho možná i vy potkáte v některé ze světových metropolí, jak pobíhá v teniskách. V září ho čeká první newyorská přehlídková sezóna.

Kristian Černík se aktuálně věnuje studiu herectví na Pražské konzervatoři, za sebou už má focení pro italskou Vogue či módních editorialů v Čechách i na Slovensku a zdokonaluje se v angličtině. Mužský modeling zažívá boom, proto těm, kteří chtějí zkusit štěstí, stačí přijít se ukázat na jeden z castingů Schwarzkopf Elite Model Look, které začínají koncem dubna a poběží v obchodních centrech po celé ČR.

Reklama

Další články

Načítám