Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho nebylo jasné, jestli spolu vůbec chodí. Dnes už Eliška Bučková (34) svou lásku k Jakubu Vágnerovi neskrývá. V reportáži, kterou dnes večer odvysílá TopStar magazín, zazní vůbec první společný rozhovor páru.

Proč svůj vztah tak dlouho nepřiznali? „Ne všichni to s námi myslí tak, aby se nám dařilo. Je mnoho nepřejících lidí. Proto jsem si to soukromí vždy chránil, jak nejvíc to šlo. Člověk se i učí z předchozích chyb. Já jsem to, co dělám, nezačal dělat proto, abych byl slavný, nebo aby mě lidi poznávali. To přišlo s mojí prací. Eliška je na veřejnosti velmi vidět, je to nádherná žena, chytrá. To je pro mnoho lidí smrtící kombinace. Tak jsme se dohodli, že si to naše soukromí chceme udržet, co nejvíc to půjde. A takový ten krásný začátek vztahu, ten si jednoduše nechceme nechat pokazit,” vysvětluje nejznámější český rybář důvod, proč vztah s Českou Miss 2008 ze začátku tajil.

V reportáži pár prozradil, proč tak dlouho skrýval svou lásku, jak se seznámil a promluvil o společných pracovních projektech a hlavně o tom, že už sdílí jednu domácnost. Jakub si totiž Elišku nastěhoval do svého domu na Katlově.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám