Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není žádným tajemstvím, že v domácnosti zpěvačky Marty Jandové (50) a známého ženského lékaře Miroslava Vernera to byl právě tatínek, který zůstal s dcerou Maruškou na mateřské.

„Míra si jednoho dne řekl: ‚Já si chci tu malou užít, chci s ní mít super pouto. Nechci, abych jí dával pusu na dobrou noc.‘ A jak s ní byl teď doma, tak si strašně moc užili. U ní je maminka a tatínek na prvním místě, ale někdy chce jeho, protože mu strašně důvěřuje. Můj muž ví, že může zase začít pracovat s klidem, protože ten vztah tam je,” vysvětluje zpěvačka v reportáži pro dnešní magazín TopStar. Marta v dětství svého zaměstnaného otce Petra Jandu nevídala příliš často a stejné to bylo u jejího manžela, jehož tatínek kvůli povolání archeologa a egyptologa strávil půl života v cizině.

Teď se podle všeho karta obrací a rodině se obětuje maminka. Verner podle všeho dostal zajímavou pracovní nabídku v zahraničí a všechno nasvědčuje tomu, že ji příjme. Rodina se tak bude stěhovat do zahraničí. „My jsme  z toho byli oba vyjukaný. najednou nás to vytrhlo trochu z konceptu, ale řekli jsme si, že kdy to vyzkoušet, když ne teď, když je takhle malá. Když už bude chodit na základku, tak to bude složitější. Je to pro nás takovej pokus,” prozradila zpěvačka v rozhovoru se svou bývalou macechou Martinou Jandovou.

Reklama

Další články

Načítám