Hlavní obsah
Článek

Dva roky je hvězdou seriálu Ulice, diváci ji milují. Představitelka Roziny Maléřové je i v soukromí milá cudná dívčina, kterou byste neradi nějak ranili, aby se snad nerozbila. S příchodem prvních jarních paprsků si ale vzala šaty s větším výstřihem. A potěšila nejedno pánské oko!

Má fanoušků, že by s nimi mohla kšeftovat. Prý jsou na ni ale všichni hodní.

„Žádost o ruku jsem ještě nedostala, ale jinak mi píše spousta lidí. Také mě lidé zastavují na ulici, to je strašně milé. Chodí mi hezké zprávy, žádné prasárničky,“ tvrdí a nezakryje přitom rozpaky.

Od prosince randí s Johanem Mádrem, další hvězdou Ulice, jehož postava Richarda Webera s tou její chodí i dle scénáře. Podle některých jsou jeden z nejhezčích párů šoubyznysu. A Anička si nemůže svou lásku vynachválit.

„Jsem pořád šťastně zadaná, už pět měsíců. Plyne to tak hezky a rychle, že to ani nestíhám sledovat,“ říká usměvavě slečna, která dříve dělala i modeling, nyní se mu ale už nijak aktivně nevěnuje.

Na akci s Novou na Matějské pouti se objevila s třemi caparty. „Mám devět sourozenců, čtyři starší a pět mladších. S sebou jsem ale vzala jen brášku se sestrou a malou neteř. Naše rodina je náročná jak finančně, tak fyzicky a psychicky, ale zvládáme to skvěle, všichni na jedničku,“ dodala věčně veselá dívka, pro níž zatím nejhorší hereckou můrou bylo natáčení milostných scén. Prý si už ale zvykla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám