Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Připravili jsme pro vás nejzajímavější kousky z nejnovějších kolekcí se slevami až 65 %! Máme rohové sedačky od 5 999 Kč, obývací pokoje od 2 999 Kč, kuchyně od 3 999 Kč a mnoho dalších. Tato nabídka je časově omezena, neváhejte a vybavte si byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Luxusní a pohodlná sedačka, kterou si zamilujete. Tento týden navíc se slevou 47 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní sedací souprava Nikita se slevou 14 000 Kč. Za neuvěřitelnou cenu získáte velkou a pohodlnou sedačku, na kterou se pohodlně posadí 8 osob. Nikita je ideální sedačka pro povalování u televize a velké lůžko uspokojí každou návštěvu. Vytvořte si krásné a pohodlné bydlení se slevou!

Designová lahůdka, ze které se vaši známí posadí na zadek. Sleva 40 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Líbí se vám nejmodernější trendy roku 2016? Pak vám představujeme sedačku Aneta, která splňuje nejpřísnější požadavky na kvalitu a funkčnost! Velký rozklad a úložný prostor, výběr orientace rohu, to vše za necelých 12 tisíc! Naducané opěrné polštáře a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá?

Obývací pokoj, který vám budou všichni závidět. Dotáhněte své bydlení k dokonalosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není čas na změnu? Díky slevám až 60 % na bytový nábytek je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Máme v nabídce přes 100 kolekcí bytového nábytku pro rok 2016, v cenách již od 2 999 Kč. Např. oblíbený obývací pokoj Igore K, který vytváří nejnovější trendy bydlení, za neskutečnou cenu 8 299 Kč!

Zbrusu nové kolekce dětských pokojů jsou tady! Vyberte si z 50 kolekcí se slevou až 55 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vytvořte dětem krásné a funkční prostředí za pár korun. Máme v nabídce 50 kolekcí dětských pokojů pro kluky i holky. Krásné barvy, kvalitní provedení a především neskutečné ceny! Kompletní dětský pokoj si vybavíte již od 7 499 Kč. K většině dětských pokojů můžete později dokupovat další elementy. Dětství je jen jedno, tak ať stojí za to!

Krásná a kvalitní kuchyně nemusí být drahá. Máme levné i luxusní kousky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme v nabídce 150 typů kuchyní se slevami až 50 %. Vytvořte si kuchyni svých snů vytvořením vlastní sestavy. Tento týden jsme pro vás připravili nabídku kuchyně Gery s cenou již od 6 499 Kč za kompletní kuchyni. Prohlédněte si celou naši nabídku, vybere si každý. Ceny jsou na historickém minimu.

Další články

Načítám