Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Markéta Procházková, kterou známe i jako zpívající romskou kuchařku ze seriálu Gympl, si toho na sebe naložila trochu moc. Má před sebou zkoušení hned dvou muzikálů, přičemž v jednom z nich, Bonnie & Clyde, bude v podstatě bez alternace, protože druhou Bonnie je těhotná kolegyně Dasha.

I proto v dalším projektu, v Mefistovi v divadle Hybernia, přistoupili raději ke třem alternacím role Markétky. Procházková se bude střídat s Ivanou Korolovou a letošní držitelkou Thálie, která shodou okolností zkouší také Bonnie & Clyde, ovšem v divadle J. K. Tyla v Plzni, Karolínou Gudasovou.

"Tři alternace vznikly hlavně kvůli tomu, že jsme všechny hodně vytížené. Když jsme se o tomhle dílku s kolegyněmi bavily loni v listopadu, tak do toho přišly další konkurzy a všechny děláme i něco jiného," připustila Markéta, která je už teď hodně hubená, a bojíme se, že po letním zkoušení už bude chrastit kostmi.

Léto totiž stráví zkoušením Mefista v Hybernii i Bonnie & Clyde v Hudebním divadle Karlín, kde se nedá moc počítat s tím, že by se Dasha ve vysokém stupni těhotenství nebo po porodu zkoušek nějak výrazně účastnila. "Chce přijít co nejdřív, protože ví, že je potřeba se na to aspoň koukat. Beru to tak, že to tak prostě je. I mně se kolikrát stalo, že jsem nastoupila do projektu až později. Počítám s tím, že tam na začátku budu sama," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám