Hlavní obsah
Článek

Přesně před padesáti lety se kromě Ivety Bartošové narodila i hollywoodská herečka Robin Wright, která na sebe na rozdíl od své vrstevnice nikdy neupozorňovala skandály, ale svým talentem.

Uznávaná hollywoodská hvězda se do světa šoubyznysu vrhla už ve 14 letech, kdy se jako modelka prosadila ve Francii i Japonsku. První herecké zkušenosti získala v nekonečném seriálu Santa Barbara, a když v roce 1986 natáčela fantasy film Princezna Nevěsta, patřila k největším hollywoodským nadějím. V roce 1994 přišel Forrest Gump a její první nominace na Zlatý glóbus.

Robin Wright má ve své filmografii snímky Bílý oleandr či Muži, kteří nenávidí ženy, ale největší úspěch zaznamenala díky seriálu Domek z karet, v němž hraje od roku 2013 dodnes.

Známá herečka okouzlila i hollywoodského kolegu Seana Penna, za něhož se v roce 1996 po šestileté známosti provdala. Herecký páreček si společně pořídil syna Hoppera (22) a dceru Dylan (24), ale v roce 2007 poprvé požádal o rozvod. Robin a Sean si sice dali druhou šanci, ale o tři roky později soud jejich manželství ukončil.

Wright poté ulovila o 15 let mladšího herce Bena Fostera, s nímž byla v roce 2014 zasnoubena. Románek s výrazným věkovým rozdílem, který se herečka po rozchodu také pokusila zachránit, však loni definitivně skončil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám