Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvě téměř totožné fotografie jedné zpěvačky, přesto možná zapochybujete, zda jde o jednu a tu samou ženu. Rozdíl v datu pořízení snímků je přitom pouhých osmnáct měsíců. Zpěvačka Kesha (29) ovšem neprožívá zrovna radostné období, což se odrazilo nejen na její psychice, ale i na zevnějšku.

Americká zpěvačka, která stejně jako hity Tik Tok nebo Timber s rapperem Pitbullem proslula barevnými experimenty s vlasy, je vášnivou cyklistkou a na kole se pohybuje po kalifornských ulicích poměrně často. Ani pravidelný pohyb ji ovšem neuchránil od plouživého nabývání na váze, což bylo vidět i ve středu, kdy se na kole proháněla po Los Angeles s přítelem.

Zpěvačka ovšem poslední dobou řešila mnohem zásadnější věci než nějaké to kilo navíc. Soudila se totiž se svým producentem Lukaszem Sebastianem Gottwaldem užívajícím přezdívku Dr. Luke. Zpěvačka jej nařkla ze zdrogování a následného znásilnění a zároveň z dlouhodobého sexuálního obtěžování a psychického nátlaku. Ten pochopitelně jakoukoli vinu odmítá a tvrdí, že zpěvačce, kterou objevil a udělal z ní hvězdu, jde jen o peníze.

Ačkoli se na její stranu postavila řada kolegyň jako Lady Gaga, Ariana Grande, Iggy Azalea či Lorde a Taylor Swift jí dokonce na boj proti producentovi poslala na účet štědrý dar ve výši 250 tisíc dolarů (šesti miliónů korun), soud nakonec dopadl v její neprospěch. Čeká ji buď předčasné ukončení kariéry, nebo splnění závazků v podobě spolupráce s Dr. Lukem na dalších šesti albech. Její odvolání soud v New Yorku ve čtvrtek smetl ze stolu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám