Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme po delší době potkali modelku a manželku Vaška Noida Bárty (43) na společenské akci, skoro jsme se lekli, jak je hubená. "To je těmi vysokými podpatky a světlými kalhotami," tvrdila nám Gabriela Bártová (35). Moc jsme jí nevěřili. Ale jinak se tvářila spokojeně.

Už se s manželem a dcerou zabydleli v novém domě a jsou nadšení. "Bydlí se nám krásně, jsme sami na samotě u lesa. Užíváme si to o to víc s dcerou, která běhá na zahradě, máme tam i potůček," rozplývala se Gábina.

Už mají skoro všechno i zařízené. "Mám svoji skříň na kabelky, na boty. Můj manžel je dokonalý. Ví, co musím mít. Vnitřek je hotový, i když pár vychytávek ještě chybí. Co ale vážně chybí, je zahrada, takže máme všude bahno, doma je tak bordel a věčně běhám se smetákem," svěřila.

Přiznává ovšem, že nechodí tak často do společnosti, protože nemá na dosah hlídání. "Pravda je, že takový servis tam není, ale babička je úžasná, protože když potřebuju, tak přijede a hlídá. Skočí do auta a má to jen pár kilometrů," vysvětlila.

Ani na práci si nestěžuje. "Nějaká práce je, teď zrovna budu fotit kampaň na šperky, což byl vždycky můj sen. Je to příjemný přivýdělek, který se k mateřské hodí," řekla nám a my ještě chtěli vědět, zda se někdy hodlá vrátit k profesi učitelky v mateřské školce.

"Popravdě se ještě nechystám. Mám ještě rok mateřskou a pak se uvidí, jestli nebude druhé dítě. To se necháme překvapit. S dětmi bych každopádně dál pracovat chtěla," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám