Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice vypadá pořád báječně, už i ona si ale občas dopřeje nějaký ten zkrášlovací rituál. Sabina Laurinová (52) dnes slaví narozeniny, pořád vypadá jako holčička a dodnes do sebe nenechala píchnout jedinou injekci botoxu.

Možná i proto si ji jedna zkrášlovací klinika zaměřující se na neinvazivní metody péče vybrala jako svoji tvář. „Nad vráskami ještě vyhrávám, protože botox či jiné výplně jsou mi cizí. Nevyzkoušela jsem je a myslím si, že herečkám k životu a výrazu prostě přirozenost sluší,“ míní.

Jak o sebe tedy Sabina pečuje? „Kéž by se nám v životě a v dnešním světě podařilo udržet si v sobě harmonii a vyrovnanost. To je ten pravý recept na krásu,“ myslí si. „Snažím se to aspoň v rámci možností kompenzovat humorem, pozitivním nadhledem, radostí z dětí, z práce, radostí z maličkostí a uvědomovat si, že vše, co máme, či nemáme v danou chvíli, je vlastně dar. Bonusem je pro mě třeba návštěva u kadeřnice nebo posezení a trocha relaxu na klinice krásy, se kterou už přes rok spolupracujeme. To je opravdová oáza klidu, laskavosti a hýčkání,“ dodala.

„Věk každého z nás spíš většinou řeší ti druzí. Ale je to jediná spravedlnost, že každému čas ubíhá stejně. I když věk je relativní. Každý věk přináší něco hezkého, milého i nepříjemného,“ krčí rameny.

Sabina má mimo jiné přednosti také krásnou štíhlou figuru. A nic moc pro to nedělá. "Svoji výšku a štíhlost považuji za dar od rodičů. Ale také mám hodně pohybu v divadle a s dětmi. Když ze sebe přestávám mít radost a začínám si být nepodobná, musím v pohybu zabrat o trochu víc a také se na čas přestávám rozmazlovat čokoládou,“ přiznala.

„Nemám ale v lásce posilovny, snažím se cvičit lehce doma. Nemyslím si, že diety někdy člověka udělaly šťastným. Tělo si vždy řekne, co potřebuje, a mně se vždy vyplatilo řídit se pořekadlem všeho s mírou," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám