Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nastává ideální doba splnit si svůj sen o krásnějších prsou nebo hezky tvarovaném těle. Blíží se plavková sezóna, trendy jsou hluboké výstřihy, zkrátka není na co čekat! Co byste ale měli vědět, než se objednáte k plastickému chirurgovi?

Liposukce není hubnutí, ale štíhlejší díky ní budete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cvičíte, zdravě jíte, a přesto vám na těle zůstávají místa s tukovými polštářky, které nemůžete shodit za nic na světě? Pak jste ideální kandidát na liposukci. Každý člověk má jiné proporce a jiné rozložení podkožního tuku. Větší tukové zásoby bývají zpravidla na břiše, bocích a stehnech. Právě zde, pokud je jinak postava souměrná, umějí chirurgové v Asklepionu kombinací tumescenční, vibrační a radiofrekvenční liposukce dosáhnout výborných výsledků. Je ale omyl se domnívat, že pomocí liposukce lze celkově zhubnout několik, či dokonce desítky kilogramů. I množství tuku odsáté při jedné operaci si dobrý chirurg úzkostlivě hlídá. Velké úbytky tuku by totiž znamenaly vysokou zátěž organismu.

Plastika prsou je nejčastější estetickou operací

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

37 % všech plastických operací jsou v oblasti prsou. Patří mezi ně zvětšení silikonovými implantáty, zvětšení vlastním tukem, modelace s použitím implantátů, modelace bez implantátu, zmenšení prsou a kombinace těchto postupů. Nedá se říci, že by existovala jedna univerzální metoda, kterou můžete získat krásnější prsa. Plastičtí chirurgové kliniky Asklepion používají pouze klinicky testované a kvalitní prsní implantáty, mají auditovaný nejnižší počet pooperačních komplikací, stojí za nimi tým zkušených anesteziologů a sester a úzkostlivě se věnují také pooperační péči, například ošetření jizev.

Je jen jedna liposukce, která umí odsát tuk i vypnout kůži

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to radiofrekvenční liposukce BodyTite, kterou v Česku najdete pouze na klinice Asklepion. Funguje tak, že zatímco liposukční kanyla odsává tuk v podkoží, po povrchu kůže se současně pohybuje hlavice, která prohřívá pokožku radiofrekvenční energií. Právě to má za následek, že je kůže vypnutá, vyhlazená, a dokonce bez celulitidy. Výsledky BodyTite jsou takové, že u některých klientů není například v oblasti břicha nutné provést abdominoplastiku, kůže na břiše se zkrátka stáhne při radiofrekvenční liposukci. Po radiofrekvenční liposukci nehrozí, že by vám nad odsátými oblastmi zůstala povolená kůže a nerovnosti. Navíc umí odsát i podbradek nebo modelovat tváře.

Větší prsa můžete mít i bez silikonu a tuk vám najednou bude slušet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už delší dobu chirurgové vědí, že nejlepším výplňovým materiálem je tuk. Tělu vlastní materiál, který, pokud se s ním zachází správně, doplní objem tam, kde se vám ho nedostává. Prsa zvětšená vlastním tukem o 1-2 velikosti jsou přirozená a velice krásná. Jak to funguje? Při lipotransferu vám během jedné operace v Asklepionu odsají tuk například ze stehen nebo bříška, speciálně ho vyčistí a takto upravený ho vstříknou do prsou. Zkušenosti chirurgů kliniky Asklepion potvrzují 80-90% stabilitu tuku použitého pro zvětšení. Bez jizev a bolesti získáte skvěle tvarované tělo a perfektní, přirozený dekolt.

Další články

Načítám