Hlavní obsah
Článek

Kouzelnice z filmové série o Harrym Potterovi Lenka Láskorádová, kterou ztvárnila irská herečka Evanna Lynch, si v reálném životě libuje ve výrazném líčení. Jako přírodní blondýnka má zřejmě pocit, že je potřeba si na bledou tvář domalovat nějaký obličej...

Dnes čtyřiadvacetiletou Evannu ve společnosti prakticky nelze potkat bez nánosu make-upu, kouřových stínů, několika vrstev řasenky a temně rudých rtů. Pojem nahé líčení je pro ni evidentně španělskou vesnicí, přitom by jejím jemným rysům mohlo jedině prospět.

Herečka byla od počátku velkou fanynkou Harryho Pottera a řádky z pera J. K. Rowling hltala hned po vydání každého nového dílu, dokud nepadla únavou. Po jeho čtyřech posledních zfilmovaných pokračováních, v nichž se objevila, na herectví nezanevřela a dostala příležitost například v seriálu Sindibád, v komedii G.B.F. či několika televizních filmech.

V současnosti se zároveň věnuje osvětě na téma mentální anorexie, s níž má sama zkušenost. Od jedenácti se po dobu dvou let dokonce s touto nemocí léčila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám