Hlavní obsah
Článek

Občas se to při usínání stane každému. Převalujeme se na posteli, počítáme ovečky, spánek nepřichází. A ráno se neúprosně blíží. Možná za to může večeře, stres v práci. Co když ale příčinu neznáme, natož abychom ji mohli sami odstranit? Postel už není zdrojem úlevy, ale naopak stresu z toho, že „zase neusnu“. Začarovaný kruh nespavosti se uzavírá a nabouraný biorytmus kolabuje ještě rychleji.

Řešení nespavosti = melatonin! Dnes doprava zdarma pro čtenáře Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neboli hormon spánku a tmy. Jeho hladina udává náš biorytmus. Ovlivňuje oběh krve, tlak, teplotu, metabolismus, pohlavní hormony, imunitu, stárnutí i psychiku. Je méně známo, že hormon melatonin lze tělu dodávat jako potravinový doplněk. V současnosti je na našem trhu nově dostupný melatonin značky Aurum. Výhody užívání melatoninu jsou zřejmé na první pohled: přírodní původ – nejedná se o syntetický, ale o přírodní melatonin, který se lehce vstřebává, není návykový a nezpůsobuje ranní stavy malátnosti – a cenová dostupnost. Vyzkoušejte 100% spolehlivost!

Únava, malátnost, nervozita, nechuť něco dělat a zároveň nespavost? Vyřešte to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bolí vás často záda, hlava i jiné části těla a cítíte se slabí a unavení? Nemusí to být žádná nemoc, ani důsledek špatného stravování. Vitamin K2 chybí celé populaci. Máte vysoký cholesterol, trápí vás osteoporóza? Tak objevte Vitamin K2 MK-7 + D3 FORTE od společnosti Aurum. Forma MK-7 vitaminu K2 je přírodního původu a vitamin D3 podporuje jeho vstřebávání. Bez vitaminu D3 se vitamin K2 nevstřebá. Vitamin K2 MK-7 + D3 FORTE dodává zdravou barvu, sílu a omladí organismus. Dnes doprava zdarma pro čtenáře Super.cz.

Chcete omládnout, vypadat a cítit se lépe?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Exkluzivně vám přinášíme první ohlasy našich zákazníků po 1 měsíci užívání Vitaminu K2 MK-7 + D3 FORTE. Naši zákazníci zaznamenali zásadní pozitivní změny. Došlo u nich ke zlepšení stavu pleti a vlasů, vlasy mírně zhoustly, zpevnily se a vypadají zdravěji, jsou méně zničené a suché. Zmizely bolesti různého původu, například zad, hlavy a svalů, a to bez cvičení! Snížila se jim hladina cholesterolu a cytosolového vápníku. Zaregistrovali úžasné zlepšení stavu zubů a kostí – nevznikají kazy, i když si zapomínáte čistit zuby! A konečně se u nich snížily pocity podrážděnosti, nervozity, únavy a malátnosti. V tomto ohledu bylo výborných výsledků dosaženo při současném užívání tekutého hořčíku.

Jaký hořčík vybrat? Ten nejlepší. Tajemství je ve velikosti částic!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle odborníků z Centra pro výzkum a vývoj Lékařské fakulty a Fakultní nemocnice v Hradci Králové každý třetí Čech trpí deficitem právě tohoto důležitého minerálu. Proč potřebujete hořčík? Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, blahodárně působí na nervy a psychiku. Podílí se na procesu regenerace buněk, svalů, kostí a zubů. Jaký hořčík tedy vybrat? Aby jeho dávkování neobtěžovalo, aby se dobře vstřebával a nezpůsoboval střevní potíže? Máme pro vás ideální řešení – hořčík v tekuté formě! Hořčík ve formě mikročástic v kombinaci s vitaminem C se skvěle vstřebává v násobně větších dávkách než hořčík v tabletách. Jednoduše řečeno: čím menší částice, tím lépe jej dokážeme vstřebat.

Další články

Načítám