Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná blondýnka Linda Bartošová se do České Miss dostala tak trochu omylem. Přišla na castingy natáčet reportáž a už si ji tam nechali jako soutěžící. Ve finále pak obsadila druhé místo. Ale její sen to nebyl, i když se nějakou dobu modelingu věnovala.

Vždycky chtěla dělat novinařinu a kromě odskočení si do filmu Vybíjená, kde hrála mladší verzi Simony Krainové, se jí to daří. V České televizi začínala od píky, tedy v archivu. "Už jsem ale občas na obrazovce, ale protože se věnuju zahraničí, není to tak často. Většinou jde o mezinárodní věci, které mají souvislost s Prahou, ale podívala jsem se už i ven. Byla jsem v Albánii, když se tam řešila problematika migrace, která je teď na denním pořádku," řekla Super.cz Linda.

S půvabnou blondýnkou jsme se potkali na tiskové konferenci nadace ALSA, která se snaží zviditelnit nemoc ALS. "I když existovala ta kyblíková výzva, většina lidí ani nevěděla, proč na sebe vodu leje. Poprvé jsem se o ALS dozvěděla přes slavného fyzika Hawkinga. Sešla jsem se i s nemocnými lidmi, z nichž někteří už nejsou mezi námi, tak je to pro mne i citová záležitost," svěřila Linda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám